КМДА Київська міська державна адміністрація


12 жовтня 2017

ДО УВАГИ ІНВЕСТОРІВ!

ГОТУЄТЬСЯ ІНВЕСТКОНКУРС для будівництва

медичного закладу з облаштуванням  скверу на вул. Львівській, 3

у Святошинському районі.

 Відповідно до Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 24 травня 2007 року № 528/1189, та рішення постійно діючої конкурсної комісії, утвореної розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 22 жовтня 2007 року № 1403 (протокол від 10 березня 2017 року № 95/2017), розпочато підготовчі роботи для проведення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора для реалізації проекту «Будівництво медичного закладу з облаштуванням скверу на вул. Львівській, 3 у Святошинському районі».

Загальна площа землі - 1.8 га. В тому числі площа усіх будівель – 13.5 тис. м²., 235 ліжко-місць на території стаціонару, площею 1.5 га та поліклініка на 300 відвідувачів площею 1.5 га.

Реалізація проекту дозволить розширити мережу медичних закладів, оснащених сучасною технікою, що забезпечить якість надання громадянам медичних послуг із залученням новітніх технологій у медичній сфері та створення нових робочих місць.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.