КМДА Київська міська державна адміністрація


6 листопада 2017

Презентація-практикум ДЕІ як додатковий імпульс для посадових осіб органів місцевого самоврядування

2-3 листопада 2017 року столиця радо зустріла з різних куточків України близько 30 представників органів місцевого самоврядування - фахівців з питань місцевого економічного розвитку. Запрошені гості брали участь у практикумі з галузевої законотворчості для посадових осіб органів місцевого самоврядування в рамках проекту «ПУЛЬС», що впроваджується за підтримки USAID. Заходу сприяли Апарат Верховної Ради України спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, а також Асоціація міст України.

Програма другого дня практикуму розпочалася для гостей міста з візиту до Київської міської державної адміністрації, де був запланований «круглий стіл» з керівництвом Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Директор Департаменту економіки та інвестицій Принада Світлана Ігорівна ознайомила учасників практикуму з роботою Департаменту, зокрема з:

- основними функціями Департаменту;

- Стратегією розвитку міста Києва до 2025 року;

- проектом Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки;

- інвестиційною діяльністю, що проводить Департамент;

- формуванням тарифної політики міста Києва.

Учасники заходу обговорили окремі проблемні питання, що виникають в роботі органів місцевого самоврядування, обмінялися досвідом та новими ідеями, щодо соціально-економічного розвитку у власних громадах.

На завершення заходу Рудковська Валентина Миколаївна - заступник керівника Управління по зв'язках з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування Апарату Верховної Ради України та Пітцик Ігор Мирославович - експерт Центру впровадження децентралізаційної реформи подякували керівництву Департаменту економіки та інвестицій за корисність проведеної зустрічі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.