КМДА Київська міська державна адміністрація


6 березня 2019

Інвесторів залучать до створення мережі магазинів із асортиментом продуктів найвищого споживчого попиту

У столиці для реалізації проекту зі створення об’єктів роздрібної торгівлі продуктами харчування, що користуються найвищим споживчим попитом у місті Києві, буде проведено інвестиційні конкурси. Їх організація покладена на Департамент економіки та інвестицій згідно з Розпорядженням КМДА № 370.

Замовником проекту визначено Департамент промисловості та розвитку підприємництва. Підготовчі (передінвестиційні) роботи для проведення інвестиційних конкурсів у частині розробки орієнтовних техніко-економічних показників, передпроектних пропозицій до умов конкурсу здійснюватиме КП «Київське інвестиційне агентство».

Розміщення мережі магазинів передбачено в тимчасових спорудах у межах пішої доступності від житлових будинків у десяти районах столиці. Попередньо асортимент товарів складатиметься з соціально затребуваних сортів хліба, м’яса птиці, яєць, молока та молочних продуктів.

Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора буде опубліковане на офіційному порталі Києва (www.kyivcity.gov.ua) та у друкованому виданні «Хрещатик Київ».

Раніше у рамках подальшої реалізації соціального інвестиційного проекту між міською владою та ПрАТ «Київхліб» було підписано Меморандум про продовження реалізації хлібу в столиці за спеціальними зниженими цінами у 150 об’єктах роздрібної торгівлі, встановлених у рамках раніше укладених інвестиційних договорів.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.