КМДА Київська міська державна адміністрація


3 липня 2019

Затверджено переможця інвестиційного конкурсу на облаштування мотузкового парку в Дарницькому районі

Затверджено переможця інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту «Облаштування мотузкового парку на території парку «Позняки» у Дарницькому районі». Згідно із розпорядженням КМДА № 1171, ним стало товариство з обмеженою відповідальністю «Активна Дарниця».

 

Переможця було визначено в червні на засіданні постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури.

За умовами конкурсу, компанія-переможець інвестиційного конкурсу має облаштувати 400 м мотузкових маршрутів, встановити кілька тимчасових споруд, де розміщуватимуться тренерська та інвентарна кімнати, каси та вбиральні, зокрема, і для маломобільних груп населення. Також коштом інвестора здійснюватиметься благоустрій парку «Позняки» – встановлення в парку лав для відпочинку, урн і контейнерів для сміття. Монтаж усіх складових частин об’єкта інвестування здійснюватиметься без завдання шкоди території облаштування та природним об’єктам, розташованим на території парку «Позняки».

Департаменту економіки та інвестицій доручено укласти інвестиційний договір із переможцем конкурсу та замовником реалізації проекту – комунальним підприємством з утримання зелених насаджень Дарницького району.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.