КМДА Київська міська державна адміністрація


16 січня 2020

Розпочався попередній конкурсний відбір проєктів інвестиційних програм і проєктів ДФРР на 2021 рік

     Регіональна комісія з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР в м. Києві оголошує конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів на 2021 рік.  Про це повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА.

         Метою Конкурсу є підготовка, проведення оцінки та попередній відбір інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у м. Києві у 2021 році.

        У конкурсному відборі можуть брати участь підготовлені у встановленому законодавством порядку структурними підрозділами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та районними в місті Києві державними адміністраціями (далі – Заявники) інвестиційні програми і проекти комунальної форми власності.

           Зазначені проекти мають відповідати критеріям, визначеним постановою Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку».

Перелік документів, які подаються для участі у Конкурсі, та відповідні форми затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства 24.04.2015 року № 80 (зі змінами).

Всі документи для участі у Конкурсі підписуються керівником Заявника і в трьох примірниках подаються до Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36, каб. 606, в паперовому та електронному вигляді на електронну адресу [email protected].

Крім того, електронні форми документів в обов’язковому порядку заповнюються на відповідній сторінці офіційного веб-сайту Міністерства розвитку громад та територій України.

Прийом пропозицій для конкурсного відбору на 2021 рік триватиме  з 15 січня до 01 березня 2020 року.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.