КМДА Київська міська державна адміністрація


13 березня 2023

Фахівці Департаменту беруть участь у Програмі підготовки фахівців з відновлення громад

Фахівці Департаменту беруть участь у Програмі підготовки фахівців з відновлення громад

Фахівці Департаменту економіки та інвестицій КМДА беруть участь у програмі підготовки фахівців з відновлення в рамках проєкту USAID «Економічна підтримка України».
Протягом березня-липня поточного року слухачі пройдуть підготовку щодо створення та супроводу програм для розбудови приймаючих територіальних громад та програм відновлення міст, інфраструктура яких була зруйнована внаслідок повномасштабної війни, розпочатої російською федерацією.
Працівники департаменту пройдуть три навчальних курси, які охоплюють теми від цілей сталого розвитку та зеленої економіки у відновленні міст до вивчення досвіду відновлення територій після воєн та природних катастроф та можливості його застосування в Україні. Один з курсів буде присвячений залученню фінансування для відновлення інфраструктури.
Навчання відбувається в режимі онлайн, на навчальній платформі Академії публічно-приватного партнерства.
Проєкт USAID «Економічна підтримка України» реалізується організацією DAI Global LLC, фінансується Агентством США з міжнародного розвитку та в умовах воєнного стану докладає зусиль для розвитку країни та її відновлення після закінчення бойових дій.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.