15.01.2021

  1. Оголошення переможця за результатами інвестконкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування атракціону канатна переправа через річку Дніпро від арки Дружби народів до Труханового острова»

10.02.2021

  1. «Оголошення переможця за результатами інвестконкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування спортивних майданчиків на просп. Степана Бандери в Оболонському районі»

25.06.2021

  1. «Оголошення переможця за результатами інвестиційного конкурсу із залучення інвестора для будівництва медичного закладу на бульварі Ігоря Шамо, 15-а у Дніпровському районі».

16.11.2021

  1. «Оголошення переможця за результатами інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування парку активного сімейного відпочинку в парку «Совки» у Святошинському районі»

09.12.2021

  1. «Оголошення переможця за результатами інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Комплекс заходів з благоустрою та облаштування зупинок громадського транспорту у місті Києві»(Лот 30)
  2. «Оголошення переможця за результатами інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Комплекс заходів з благоустрою та облаштування зупинок громадського транспорту у місті Києві»(Лот 31)

 21.12.2021

  1.  «Оголошення переможця за результатами інвестиційного конкурсу із залучення інвестора для будівництва приватного медичного центру на вул. Зоологічній, 3 у Шевченківському районі».

  2.  «Оголошення переможця за результатами інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Створення зони відпочинку з пляжного волейболу на об’єкті «Молодіжний».

  3. «Оголошення переможця за результатами інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування дитячого спортивно-ігрового парку на території парку «Совки» у Святошинському районі».

 30.12.2021

  1.  «Оголошення переможця за результатами інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва середньої загальноосвітньої школи на вул. Суздальській, 10 у Солом’янському районі».

Версiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»