Головна  →  Новини  →  3 вересня 2024

Київ продовжує активну співпрацю з міжнародними партнерами щодо залучення підтримки та допомоги на відновлення та розвиток столиці

Київ продовжує активну співпрацю з міжнародними партнерами щодо залучення підтримки та допомоги на відновлення та розвиток столиці

Сьогодні під час зустрічі з представниками Бельгійського агентства з розвитку Enabel обговорили пріоритетні проєкти, реалізація яких є вкрай важливою для столиці. Зустріч відбулась під головуванням заступника голови КМДА Петра Пантелеєва. Участь в заході взяв заступник директора Департаменту економіки та інвестицій КМДА Олег Світличний.

Йшлося, зокрема, про впровадження спільних проєктів, спрямованих на підвищення стійкості об’єктів критичної та соціальної інфраструктури в умовах перебоїв енергопостачання в місті та забезпечення їх опаленням в осінньо-зимовий період, а також щодо розширення можливостей для реабілітації поранених та професійної перепідготовки ветеранів війни з метою їх скорішої адаптації на ринку праці.

В ході робочої зустрічі також визначили подальші технічні кроки з метою координації роботи профільних департаментів з експертами агентства.

Enabel за дорученням Уряду Бельгії започаткувало програму підтримки відбудови України. Наразі агентство зосереджується на підтримці програм підвищення енергоефективності, а також проєктів у сфері охорони здоров'я, соціального захисту та освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»