Про проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в м. Києві у 2015 та 2016 роках

 Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів на 2015 та 2016 роки, що можуть реалізуватися в за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у м.Києві (далі – Конкурс).

Метою Конкурсу є підготовка, проведення оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у м. Києві.

Спрямування коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015 році передбачено на фінансування програм (проектів), які:

1) відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації;

2) впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

3) підтримують добровільно об’єднані територіальні громади;

4) забезпечують житлом внутрішньо переміщених осіб та сімей військовослужбовців — учасників антитерористичної операції;

5) є переможцями Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2013—2014 роках.

У 2016 році бюджетні кошти спрямовуються на фінансування програм (проектів), які:

1) відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації;

2) впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

3) підтримують добровільно об’єднані територіальні громади.

У конкурсному відборі можуть брати участь інвестиційні програми і проекти підготовлені структурними підрозділами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації") та районними в місті Києві державними адміністраціями (далі – Заявники).

Перелік документів, які подаються для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, та відповідні форми додаються.

Необхідна документація для участі в конкурсі підписуються керівником Заявника та подається в трьох примірниках до Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м.Київ, вул.Хрещатик, 36, каб. 606).

Прийом пропозицій триватиме:

  • для конкурсного відбору на 2015 рік – з 26 березня до 16 квітня 2015 року;
  • для конкурсного відбору на 2016 рік – з 26 березня до 27 квітня 2015 року.

Додаткова інформація за тел. (044) 202-76-68, 202-72-97 або електронною поштою: [email protected].

Довідково

На виконання статті 24-1 Бюджетного кодексу України Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розробило проекти постанов КМУ «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» та «Питання використання коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015 році» (додаються).

18 березня ці проекти було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України. Після підписання та офіційного оприлюднення відповідних постанов інформація про умови проведення конкурсу буде уточнена додатково.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»