Про проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015 році

Регіональна комісія з оцінки та конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в м. Києві оголошує конкурс інвестиційних програм (проектів) на 2015 рік (далі – Конкурс).

Метою Конкурсу є підготовка, проведення оцінки та конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у м.Києві.

Проведення Конкурсу передбачено  постановою Кабінету Міністрів України від 04.07.2012 року № 656 "Питання державного фонду регіонального розвитку" (далі – Постанова № 656).

Підставою для оголошення конкурсного відбору програм (проектів) на  2015 рік є рішення регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів  державного фонду регіонального розвитку в м. Києві, створеної відповідно до  розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 29.08.2012 № 1512.

У конкурсному відборі можуть брати участь інвестиційні програми (проекти) підготовлені структурними підрозділами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації") та районними в місті Києві державними адміністраціями (далі – Заявники).

Для участі у конкурсному відборі заявники подають регіональній комісії заяву за формою згідно з додатком 1 до Постанови № 656 та документи за переліком, згідно з додатком 2 до Постанови № 656.

Зазначені документи підписуються керівником Заявника та подаються в трьох примірниках (зразки заповнення документів  "Опис інвестиційної програми (проекту)" та  "Розрахунки економічної та розрахунок економічної та соціальної ефективності реалізації інвестиційної програми (проекту)" додаються).

Заявники подають пакет документів на адресу Департамента економіки та інвестицій: м. Київ, вул. Хрещатик, 44, кімн. 5; телефон: (044) 278-45-37, e-mail: [email protected]

Реєстрація заяв щодо участі у Конкусі – з 02.05.2014по 10.06.2014, щоденно, крім суботи та неділі, з 09-00 до 17-00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»