Головна  →  Новини  →  10 квітня 2019

Міська влада веде переговори щодо створення в Києві парку розваг європейського рівня

Міська влада Києва веде переговори з власниками найбільшого в Німеччині парка розваг Europa-park про залучення інвестицій для створення подібного парку в столиці України. Мер Києва Віталій Кличко відвідав Europa-park, розташований у місті Руст, та зустрівся з його власниками.

«Ми плануємо створити великий парк розваг та активного відпочинку на території столичного Гідропарку. Це територія у майже 130 гектарів, острів недалеко від центру міста. І сьогодні нам потрібен інвестор, який вкладе кошти, досвід та ідеї в реалізацію такого великого проекту», – сказав під час зустрічі мер Києва.

Віталію Кличку влаштували екскурсію парком розваг, розповіли як розвивали територію та про нові проекти, що збираються втілити вже цього року.

«Тут дуже цікаво все зроблено. Затишне, стилізоване під старовинне містечко з сучасними атракціонами, купою захоплюючих розваг, гарною природою. І для дітей влаштовані локації не тільки для розваг, а й з пізнавальними функціями. Словом, тут щасливі і діти, і їх батьки. Я давно мрію і буду робити все, щоб подібний парк з‘явився і в Києві», – зазначив Віталій Кличко.

Europa-park – найбільший в Німеччині і другий за відвідуваністю парк розваг у Європі після Діснейленду в Парижі. Минулого року Europa-park відвідало понад 6 мільйонів людей. Сюди їдуть з Німеччини, Франції, Швейцарії та інших країн.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»