Головна  →  Новини  →  18 грудня 2023

Киян запрошують долучитись до Платформи розвитку Києва

Киян запрошують долучитись до Платформи розвитку Києва

Киян запрошують долучитись до Платформи розвитку Києва – майданчика для діалогу громади, влади, представників бізнесу, освіти, науки, громадських організацій. Метою створення Платформи є комунікація щодо тенденцій розвитку столиці, сприяння вдосконаленню роботи сфер міського господарства, а також визначення пріоритетних напрямів і завдань післявоєнного відновлення Києва.

Розробили Платформу в КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» в межах виконання запланованих тематичних робіт на замовлення Департаменту.

Як повідомили в КНДУ «НДІРоМ», на Платформі розвитку Києва мешканці столиці можуть пройти соціологічне опитування щодо рівня та якості надання міських сервісів і послуг, інклюзії громадського простору, безпеки та цивільного захисту, соціальної підтримки та допомоги, розвитку туризму, культурного середовища та креативних індустрій, молодіжної політики тощо. Також через діалогову форму можна запропонувати свою тему до обговорення або проєкт, реалізація якого сприятиме розвитку столиці.

За результатами проведених соціологічних опитувань будуть організовані тематичні обговорення, присвячені актуальним проблемам життєдіяльності міста та шляхам їх вирішення. У межах роботи Платформи заплановані також онлайн-зустрічі за участю експертів галузі, представників міської влади, бізнесу та громадськості.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»