Головна  →  Новини  →  1 серпня 2024

Із 1 серпня стартують засідання комісій з аналізу фінансово-господарської діяльності столичних комунальних підприємств за перше півріччя 2024 року

Із 1 серпня стартують засідання комісій з аналізу фінансово-господарської діяльності столичних комунальних підприємств за перше півріччя 2024 року

Із 1 серпня розпочинаються засідання комісій з аналізу фінансово-господарської діяльності столичних комунальних підприємств за перше півріччя 2024 року. Вони триватимуть до 20 серпня. За цей час комісії проаналізують ефективність діяльності столичних підприємств та установ у всіх сферах життєдіяльності міста. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

На розгляд комісій комунальні підприємства та установи подають звіти про виконання стратегічних планів і досягнуті ними ключові показники ефективності діяльності.

Крім того, комісії аналізують виробничі та фінансові показники комунальних підприємств. Йдеться про раціональне використання обігових коштів, зокрема бюджетних, що надані на зворотній основі; своєчасне погашення кредиторської та дебіторської заборгованостей; визначення позитивних і негативних факторів, що вплинули на результати діяльності.

Після аналізу результатів фінансово-господарської діяльності комісії готують висновки та ухвалюють рішення про надання пропозицій і рекомендацій щодо покращення роботи підприємства або вжиття ними організаційних чи розпорядчих заходів.

Засідання комісій транслюватимуться наживо на YouTube-каналі Київської міської ради.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»