КМДА Київська міська державна адміністрація


23 листопада 2016

Інвестиційний форум м.Києва

Інвестиційний форум м.Києва

23 листопада на НСК «Олімпійський» відбувся Інвестиційний форум м.Києва. Організатор заходу – Київська міська державна адміністрація. Представники влади, дипломатичних місій, міжнародних фінансових організацій і фондів, торгових палат та бізнесу обговорили інвестиційний клімат міста та можливості співпраці. 

Київ — це місто, куди потрібно інвестувати. Економіка столиці оздоровлюється, фінансова ситуація стабілізується, а місцева влада створює комфортні умови для кожного інвестора. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в середу під час виступу на Інвестфорумі.

«Тут зібралися провідні іноземні та українські економісти, державні діячі, представники вітчизняного та міжнародного бізнесу, фінансових організацій та фондів. Саме тому участь у Форумі — це нагода і можливість провести плідну дискусію щодо можливостей та перспективності інвестування в Київ та про ефективний і успішний розвиток нашого міста»,— зазначив Віталій Володимирович

Під час Форуму представники українського бізнесу мали змогу представити свої проекти та провести переговори з потенційними іноземними інвесторами щодо спільної діяльності

Форум відвідало близько 30 послів іноземних держав, 50 спікерів та модераторів, таких як Б, Ложкін, Д. Шимків, О. Тимків, О. Волошина, С. Фрітц та інші представники міжнародних організацій та фондів. Загалом захід відвідало більше 600 учасників.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.