Головна  →  Новини  →  6 квітня 2018

ІННОВАЦІЇ СТАНУТЬ КЛЮЧОВОЮ ТЕМОЮ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ФОРУМУ МІСТА КИЄВА

Відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №526 від 29.03.2018 «Про організацію та проведення Інвестиційного форуму міста Києва» восени 2018 року у столиці проведуть Інвестиційний форум м. Києва.

Проведення Форуму сприятиме міській владі та суб'єктам підприємницької діяльності міста Києва у залученні приватних вітчизняних і іноземних інвестицій у соціально-економічний розвиток міста Києва.

Планується, що ключовою темою Інвестиційного форуму міста Києва, який відбудеться у вересні-листопаді 2018 року, стануть інновації.

Форум об’єднає на єдиному майданчику представників органів влади, лідерів фінансового сектора, IT-галузі та провідних експертів для професійного обговорення питань використання інноваційних технологій, світових трендів фінтех-індустрії, а також демонстрації нових рішень і можливостей.

Ключовою аудиторією є інвестори усіх типів (бізнес-янголи, corporate ventures, венчурні фонди, представники інкубаторів та акселераторів, міжнародні та місцеві компанії, донорські організації); автори інноваційних проектів (стартапи, підприємці, автори технічних та прикладних наукових розробок, спеціалізовані НГО) та активна аудиторія, яка зацікавлена у розвитку міста Києва.

Форматом наповнення програми Форуму 2018 передбачено проведення спеціалізованих воркшопів для інвесторів, ярмарки інкубаторів та акселераторів, презентацій проектів (пітчингові сесії).

Попередні можливі теми для дискусій:

Розумні рішення для міста: енергетика, транспорт та логістика, ресурсоефективність;

Рішення в галузі споживання: FMCG, туризм, фінанси та кредит, креативна індустрія;

Рішення в сфері здоров’я, в т.ч. фармакологія, біотехнології, регенерація тканин;

Теоретична та прикладна наука;

Агро-інновації;

Військово-промисловий комплекс;

IT-галузь (системні інтегратори, надання послуг з розробки програмного забезпечення).

Форум, який відбуватиметься в Києві вже третій рік поспіль, став одним з найбільших інвестиційних заходів країни. У 2017 році на ньому зустрілись понад 600 учасників з 20 країн світу та було представлено більше 40 інвестиційних проектів на загальну суму понад 9 млрд. грн.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»