Головна  →  Новини  →  5 червня 2018

КМДА ПРЕЗЕНТУВАЛА ІНІЦІАТИВИ МІСТА У СФЕРІ ДПП НА МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

5 та 6 червня 2018 року у колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувається міжнародна конференція «Впровадження державно-приватних партнерств, спрямованих на потреби людей: кращі міжнародні практики та рекомендації для України і країн-сусідів». Захід організований КМДА, Міністерством економічного розвитку та торгівлі України спільно з Європейською Економічною Комісією ООН (ЄЕК ООН).

Для гостей заходу КМДА презентувала ініціативи міста у контексті ДПП на 3-й панелі «Перші кроки у реалізації ДПП, спрямованого, в першу чергу, на потреби людей, в Україні». Доповідав з проектними ініціативами щодо підготовки проектів ДПП з безпеки дорожнього руху, реорганізації публічної інфраструктури лікарень та створення системи «Tram-Train» Олег Світличний, заступник директора Департаменту економіки та інвестицій – начальник управління з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної політики.

Реалізація проекту «Впровадження системи фіксації порушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі у місті Києві» шляхом використання механізму державно-приватного партнерства дозволить місту залучити не тільки позабюджетне фінансування, а й надійного оператора для подальшого управління системою. Проект має величезне соціально-економічне значення, оскільки зменшуючи кількість ДТП, створюючи робочі місця та підвищуючи культуру керування транспортними засобами в місті, цей проект одночасно забезпечить додаткові фінансові надходження до бюджету міста.

Також у виступі було представлено спільну з IFC ініціативу щодо підготовки ДПП з реорганізації публічної інфраструктури лікарень з використанням схеми державно-приватного партнерства з метою підвищення ефективності міської системи охорони здоров’я.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»