Головна  →  Новини  →  5 лютого 2020

Департамент економіки та інвестицій розпочинає роботу над річним звітом міста Києва за 2019 рік

Департамент економіки та інвестицій та КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста Києва» визначені відповідальними за підготовку річного звіту за 2019 рік щодо діяльності виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), підприємств, установ та організацій територіальної громади столиці. Про це йдеться в розпорядженні КМДА №197 від 31.01.2020.

Щорічний звіт про результати досягнення соціально-економічного прогресу та фінансові показники діяльності міста Києва буде підготовлено на основі даних Державної служби статистики України, Головного управління статистики в місті Києві, звітної інформації структурних підрозділів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), а також даних міжнародних рейтингових агентств та відкритих інформаційних джерел.

Звіт має бути поданий Київському міському голові не пізніше 31 липня 2020 року.

Нагадаємо, в рамках підготовки звіту міста Києва за 2018 рік завдяки самостійному виконанню більшої частини робіт Департаментом економіки та інвестицій спільно з КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста Києва» було зекономлено майже 4 млн бюджетних коштів.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»