КМДА Київська міська державна адміністрація


26 лютого 2020

У КМДА проаналізують стан господарсько-фінансової діяльності комунальних підприємств за 2019 рік

Із 26 лютого до 18 березня у Київській міській державній адміністрації відбудуться засідання комісій з аналізу фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за 2019 рік. Робота комісій транслюватиметься на YouTube каналі Київської міської ради. Про це повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА.

До складу комісій входять представники Департаменту економіки та інвестицій, Департаменту фінансів, Департаменту комунальної власності, Департаменту фінансового контролю та аудиту, апарату КМДА.

На розгляд комісій комунальні підприємства столиці мають подати фінансові показники за минулий рік для аналізу їхньої відповідності плановим. Фахівці, зокрема, проаналізують ефективність діяльності підприємств і досягнення ними поставлених цілей і завдань. До 24 березня 2020 року структурні підрозділи КМДА підготують і подадуть до Департаменту комунальної власності м. Києва та Департаменту економіки та інвестицій висновки і протоколи щодо покращення роботи підприємств за результатами засідання комісії. На підставі цих документів комунальним підприємствам нададуть рекомендації щодо покращення роботи, вжиття інших заходів організаційного та розпорядчого характеру.

Нагадаємо, що розпорядженням КМДА № 2178 від 03.12.2018 встановлено порядок визначення ключових показників ефективності діяльності комунальних підприємств. Застосування показників дає змогу своєчасно виявляти недоліки діяльності та сприяє ефективним управлінським рішенням.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.