Головна  →  Новини  →  15 червня 2020

До розробки Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року активно долучатиметься громада

До розробки Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року активно долучатиметься громада

В процесі розробки Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року важливу роль відведено громаді міста Києва та київської агломерації. Про це повідомив перший заступник директора Департаменту економіки та інвестицій КМДА Вячеслав Панченко під час онлайн засідання президії робочої групи з розробки проєкту Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року.

«Ми активно будемо залучати киян до формування візії, стратегічних цілей та завдань довгострокового, і головне, сталого розвитку столиці. До розробки документу також долучаться науковці, експерти, стейкхолдери, представники бізнесу та органи місцевого самоврядування», - зазначив Вячеслав Панченко.

«Першим етапом підготовки Стратегії – є проведення стратегічного аналізу розвитку Києвата його місця як в Україні, так і на міжнародному рівні», - додав він.

До розробки Стратегії`2035 залучено незалежного консультанта зі світовим ім’ям та досвідом роботи з реалізації комплексних проєктів - міжнародну консалтингову та аудиторську компанію Грант Торнтон.

Її завдання - провести соціально-економічний та стратегічний аналіз в рамках розробки проєкту Стратегії відповідно до вимог українського законодавства та кращої світової практики.

Проєкт Стратегії розвитку Києва до 2035 року буде остаточно сформовано до 1 грудня 2020 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»