Головна  →  Новини  →  22 червня 2020

Киян запрошують взяти участь в екологічній оцінці проєкту Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки

Киян запрошують взяти участь в екологічній оцінці проєкту Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки

Департамент економіки та інвестицій КМДА запрошує киян надати пропозиції та зауваження до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки.

 

Заяву розміщено на веб-сторінці Департаменту за посиланням https://bit.ly/3eohhxX. Зауваження та пропозиції приймаються до 07.07.2020 на електронну адресу rrdei@guekmda.gov.uaз темою листа «До заяви про визначення обсягу СЕО».

 

Стратегічна екологічна оцінка проєкту Програми здійснюється відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку». Оцінюються ймовірні наслідки реалізації Програми для основних складових довкілля - атмосферного повітря, водних ресурсів, відходів, земельних ресурсів, ландшафту, біорізноманіття та рекреаційних зон, а також наслідки для здоров’я населення та територій з природоохоронним статусом.

 

Нагадаємо, Програма економічного та соціального розвитку міста Києва розробляється з метою створення умов для економічного зростання та вдосконалення механізмів управління розвитком міста на засадах ефективності, відкритості та прозорості, посилення інвестиційної та інноваційної активності, забезпечення належного функціонування інженерно-транспортної та комунальної інфраструктури, проведення цілеспрямованої містобудівної політики, дотримання високих екологічних стандартів і, в результаті - підвищення конкурентоспроможності міста, доступності широкого спектра соціальних послуг, забезпечення гідних умов життя та загального підвищення добробуту населення.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»