КМДА Київська міська державна адміністрація


21 жовтня 2020

Оголошено інвестиційний конкурс із облаштування канатної переправи через річку Дніпро

Оголошено інвестиційний конкурс із облаштування канатної переправи через річку Дніпро

Стартував прийом інвестиційних пропозицій щодо реалізації проекту з облаштування атракціону канатна переправа через річку Дніпро від Арки дружби народів до Труханового острова. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

У Департаменті наголошують, що мова йде саме про атракціон канатна переправа, який не має стосунку до великого інфраструктурного проекту в галузі транспорту – будівництва канатної дороги.

«Проект жодним чином не стосується реалізації великого інфраструктурного проекту в галузі транспорту – будівництва канатної дороги через річку Дніпро, який перебуває на стадії підготовки. Наразі оголошено конкурс та готується до реалізації саме проект із облаштування атракціону канатна переправа, який передбачає встановлення виключно тимчасових споруд із полегшених конструкцій», – зазначили в Департаменті.

Конкурсні пропозиції приймаються до 16 листопада 2020 року. Подати документацію можна особисто або через уповноважених осіб.

Основним критерієм визначення переможця конкурсу буде найкраща пропозиція щодо розміру платежу на утримання та розвиток території острова Труханів у Дніпровському районі.

Територія облаштування атракціону складається з двох земельних ділянок – 0,02 га, розташована біля Арки дружби народів в Печерському районі м. Києва та 0,05 га, що розташована на території острова Труханів у Дніпровському районі міста Києва. Орієнтовна загальна вартість облаштування об’єкта інвестування становить 3,6 млн грн.

Детальніше про умови конкурсу https://bit.ly/37kYUJC.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.