Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2020

В столиці відкрито дитячий садок №168 – пусковий об’єкт 2020 року

В столиці відкрито дитячий садок №168 – пусковий об’єкт 2020 року

В Солом'янському районі столиці з'явився новий дошкільний заклад №168, зведений в рамках реалізації Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2018-2020 роки. Дитячий садок на бульварі Вацлава Гавела, 81А - пусковий об’єкт 2020 року.

 «Цей садок, на вулиці Вацлава Гавела, планували збудувати ще майже 40 років тому. Але об’єкт не завершили. І він десятки років стояв, як недобудова. Та був фактично місцем проживання для безхатченків. Ми добудували садок, облаштували його і вводимо в експлуатацію. Навіть попри всі складнощі і кризу, що спричинила пандемія коронавірусу», – сказав під час відкриття об’єкту Київський міський голова Віталій Кличко.

Вартість відновлення занедбаної аварійної будівлі та перетворення її на сучасний, енергоефективний дитячий садок на 260 місць з басейном, спортивною та актовою залами, кухнею та медичним блоком коштувала міському бюджету 201 млн грн. Тут також будуть працювати окремі спеціальні групи для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату.

Садочок має сучасний фасад та інтер’єр. Тут встановлено систему внутрішнього та зовнішнього відеоспостереження, охоронну сигналізацію, домофонний зв’язок на вході на територію садка та в його будівлю.

Прийматиме дітей дошкільний навчальний заклад уже з листопада. 

Нагадаємо, за останні кілька років у Києві збудували або повністю реконструювали 8 шкіл та близько 30 дитячих садочків.

https://bit.ly/3dXgcxB

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»