КМДА Київська міська державна адміністрація


15 січня 2021

Затверджено перелік проєктів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у м. Києві у 2021 році

Затверджено перелік проєктів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у м. Києві у 2021 році

На засіданні регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР в м. Києві, затверджено перелік проєктів  на 2021 рік.

Відповідно до рейтингового списку та враховуючи перехідні проєкти, які автоматично включаються до переліку, затверджено наступні проєкти регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у м. Києві у 2021 році:

  1. Реконструкція фізкультурно-оздоровчого комплексу на вулиці Райдужній,33-а у Дніпровському районі м.Києва. Цей проєкт є  перехідним і відповідно до вимог  Бюджетного кодексу України на проєкт за напрямом «розвиток спортивної інфраструктури» передбачено не менше 10 відсотків від загальної суми. Таким чином, сума асигнувань по проєкту – 35,6 млн грн, в т.ч. за рахунок: коштів ДФРР – 25,6 млн грн; бюджету м. Києва -  10 млн грн.
  2. Реконструкція споруд першої черги Бортницької станції аерації на вул. Колекторній, 1-а в Дарницькому р-ні м. Києва. (Коригування) І черга будівництва. Насосна станція першого підйому, як перехідний. Загальна сума асигнувань по проєкту – 192,2 млн грн, в т.ч. за рахунок: коштів ДФРР – 175,9 млн грн; бюджету м. Києва –  16,3 млн грн.
  3. Реконструкція та технічне переоснащення полігону твердих побутових відходів №5 в с. Пiдгiрцi Обухівського району Київської області. Рекультивація ділянки №1. Загальна сума асигнувань по проєкту –   18,5 млн грн, в т.ч. за рахунок: коштів ДФРР –   10 млн грн; бюджету м. Києва –  8,5 млн грн.
  4. Технічне переоснащення СП «Завод «Енергія» КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» на вул. Колекторній, 44 у Дарницькому районі м. Києва в частині системи очищення димових газів. Загальна сума асигнувань по проєкту –   252,7 млн грн, в т.ч. за рахунок: коштів ДФРР  –     44,6 млн грн; бюджету м. Києва –  208,1 млн грн.

У 2021 році в Державному бюджеті України для фінансування програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку передбачено 4,5 млрд грн, з них  місту Києву – 256,1 млн грн.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.