КМДА Київська міська державна адміністрація


27 серпня 2021

Віталій Кличко: Інвестиційний форум Києва цього року буде присвячений смарт-розвитку Київщини та її креативній трансформації

Віталій Кличко: Інвестиційний форум Києва цього року буде присвячений смарт-розвитку Київщини та її креативній трансформації

10 вересня 2021 року відбудеться важлива щорічна подія в економічному житті столиці – Інвестиційний форум міста Києва. Захід буде присвячений смарт-розвитку Київщини та її креативній трансформації. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Він також зауважив, що Київ зосередився на втіленні перетворень, які зроблять місто більш технологічним, екологічним і стійким до можливих майбутніх викликів.

«Пандемія COVID-19 стала великим викликом для всього світу. Нова реальність змусила міську владу переосмислити ключові напрями і перспективні сфери для розкриття потенціалу столиці. Ми вбачаємо перспективу в подальшому смарт-розвитку Київщини та її інвестиційно привабливих напрямів – креативних індустрій, інформаційно-комунікаційних технологій і фармацевтики. Саме ці галузі міської економіки мають стати основою для подальшого економічного та соціального розвитку столиці», – наголосив Віталій Кличко.

Цього року в КВЦ Парковий на Інвестиційному форумі міста Києва зустрінуться представники київської міської влади та міжнародні експерти. Темою до обговорення стануть муніципальні виклики, що загострилися через COVID-19, світовий досвід подолання економічних наслідків, спричинених пандемією, та шляхи розвитку столичного регіону.

У рамках форуму відбудеться основна сесія, присвячена новим можливостям інвестиційно-привабливих індустрій, а також  чотири дискусійні панелі: «Інструменти залучення інвестицій у проєкти Великого Києва», «Адаптація до кліматичних змін: стрімкий урбаністичний розвиток і збереження довкілля», «Підтримання міцного здоров’я спільноти» і «Креативна трансформація: коди нової реальності». Захід продовжить паблік-ток, присвячений залученню інвестицій у розвиток мегаполіса.

Також протягом всієї програми форуму столичні компанії презентуватимуть інвесторам потенціал столичного регіону в галузі охорони здоров’я, харчової промисловості, виробництва товарів широкого вжитку, логістики, високих технологій, держуправління, індустрії розваг, а також хімічної та легкої промисловості.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.