Головна  →  Новини  →  7 грудня 2021

Ухвалено зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва в частині 2021 року

Ухвалено зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва в частині 2021 року

Депутати Київради ухвалили рішення про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки в частині 2021 року. Зміни внесені з метою більш раціонального використання бюджетних коштів та наближення термінів завершення робіт.

Таким чином, уточнено показники кошторисної вартості проєктів, термінів їх реалізації, фактично виконаних обсягів та вартості робіт відповідно до укладених договорів. 

Зокрема, збільшуються асигнування на капітальні видатки за рахунок субвенції на загальну суму 343 млн грн, а саме: 98,6 млн грн з державного бюджету буде спрямовано на фінансування капітальних вкладень та капітального ремонту, 215,9 млн грн з державного бюджету – на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури.  На реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери буде направлено 28,5 млн грн.

Крім того, на 30 млн грн з бюджету міста Києва збільшуються асигнування на реконструкцію та модернізацію ліфтового господарства у житловому фонді столиці. За рахунок перерозподілу та додаткових коштів в сумі 238 млн грн планується придбання 136 квартир загальною площею понад 8 тис кв. м для черговиків квартирного обліку пільгових категорій, у тому числі для учасників АТО.

При цьому в Департаменті економіки та інвестицій зауважують про те, що загальний обсяг асигнувань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки в частині 2021 року, в цілому зменшується та ці кошти спрямовуються до бюджету для закупівлі спецтехніки, медичного обладнання, регулювання цін на послуги перевезення пасажирським  транспортом, інші видатки тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»