КМДА Київська міська державна адміністрація


22 грудня 2021

Проєкт Плану дій «Зелене місто» готується до подання на розгляд Київської міської ради – Микола Поворозник

Проєкт Плану дій «Зелене місто» готується до подання на розгляд Київської міської ради – Микола Поворозник

Координаційна рада з розробки проєкту Плану дій «Зелене місто» розглянула та погодила підготовку до передачі документу на розгляд депутатів Київської міської ради. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.   

«До Програми Європейського Банку Реконструкції та Розвитку «Зелені міста» Київ долучився понад два роки тому. Увесь цей час тривала робота над проєктом Плану дій. До процесу були залучені державні установи, комунальні підприємства, представники галузевого бізнесу, науки та освіти, громадські організації, кияни. Сьогодні вже маємо доопрацьований документ для підготовки проєкту рішення Київської міської ради та передачі на розгляд депутатам», – сказав Микола Поворозник.

За його словами, в документі враховані коментарі, зауваження, пропозиції від органів державної влади та громадськості. Документ пройшов публічні консультації в рамках стратегічної екологічної оцінки проєкту Плану дій.

«Реалізація Плану дій «Зелене місто» буде для міста важливим стратегічним кроком та сприятиме залученню інвестицій в його розвиток із метою вдосконалення інфраструктури з урахуванням викликів сьогодення, щоб зробити Київ більш комфортним для проживання та стійким до можливих наслідків кліматичних змін», – зазначив Микола Поворозник.

Файл документа: cover_PDZM.jpg



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.