Головна  →  Новини  →  19 липня 2022

Відбулось засідання міської постійно діючої комісії по залученню інвесторів

Відбулось засідання міської постійно діючої комісії по залученню інвесторів

Після довготривалої перерви, вперше від лютого місяця, відбулось засідання постійно діючої комісії по залученню інвесторів до фінансування, реконструкції та реставрації об’єктів міської інфраструктури. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Зокрема, питання порядку денного стосувалися подовження термінів реалізації кількох інвестиційних договорів із будівництва житлових будинків у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, виключення об’єктів із переліку тих, що потребують залучення інвестицій, заміни місць розташування об’єктів торгівлі хлібом у рамках інвестиційного проєкту інших.

Комісією ухвалено рішення про подовження до 1 вересня 2023 року терміну проектування, будівництва та прийняття в експлуатацію житлових будинків з об’єктами соціально-культурного призначення та підземним паркінгом на вул. Милославській у Деснянському районі, у пров. Платонівському у Солом’янському районі та вул. Лук’янівській (між вул. Глибочицькою) у Шевченківському районі столиці.

Також прийнято рішення щодо виключення з переліку об’єктів, які потребують залучення інвестицій, проєкту «Реконструкція будівлі в пров. Десятинному, 7-А у Шевченківському районі». У зв’язку з цим Департаменту економіки та інвестицій в установленому порядку доручено розробити проєкти відповідних нормативно-правових актів. 

Крім того, погоджено заміну місць розташування 5 об’єктів роздрібної торгівлі хлібом та хлібобулочними виробами за інвестиційними договорами згідно з поданням Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА. Зокрема, йдеться про розташування об’єктів на вул. Донецькій, 5, вул. Васильківській, 17, вул. Липківського, 39, пл. Оболонській, 3, навпроти вул. Пасхаліна, 3.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»