КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2022

Київрада внесла зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки в частині поточного року

Київрада внесла зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва  на 2021-2023 роки в частині поточного року

Київрада внесла зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва  на 2021-2023 роки в частині поточного року. 

Рішення ухвалене для раціонального використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану. Так, до Програми внесено зміни стосовно кошторисної вартості інфраструктурних проєктів, термінів їх реалізації, фактично виконаних обсягів робіт та їх  вартості відповідно до укладених договорів тощо. 

Також зміни до Програми внесено в частині  перерозподілу коштів між об’єктами капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту, відповідно до виданих розпоряджень Київської міської військової адміністрації. 

У зв’язку із введенням воєнного стану, роботи з будівництва та капітального ремонту на деяких міських об’єктах, включених до Програми, призупинено. Через це також зменшено обсяги фінансування, передбачені у 2022 році.  

Натомість ці кошти спрямовуються на пріоритетні напрями та заходи, що потребують першочергового фінансування в умовах воєнного стану, зокрема, наповнення резервного фонду бюджету міста та надання грошової допомоги постраждалим громадам Київщини. Загальна сума зменшення складає 6,3 мільярда гривень.

Фото пресслужби КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.