Головна  →  Новини  →  1 березня 2023

Із 1 березня розпочинаються засідання комісії з аналізу фінансово-господарської діяльності столичних комунальних підприємств за 2021-2022 роки

Із 1 березня розпочинаються засідання комісії з аналізу фінансово-господарської діяльності столичних комунальних підприємств за 2021-2022 роки

Відсьогодні у Київській міській державній адміністрації розпочинаються засідання комісії з аналізу фінансово-господарської діяльності столичних комунальних підприємств за 2021-2022 роки. Комісія працюватиме з 1 до 30 березня. Зокрема, фахівці проаналізують ефективність підприємств у всіх сферах міського господарства. Про це повідомив Департамент економіки та інвестицій КМДА.
Засідання комісії відбуваються двічі на рік, проте через повномасштабне вторгнення російської федерації і введення воєнного стану в Україні минулого року засідання комісії за результатами діяльності комунальних підприємств за 2021 рік та перше півріччя 2022 року не проводили.
Після довготривалої перерви комісія заслухає звіти про виконання фінансових і стратегічних планів та досягнення ключових показників ефективності діяльності комунальних підприємств, зокрема в умовах воєнного стану. Ефективність роботи комунального підприємства визначатиметься також за раціональністю використання коштів під час державних закупівель, за рівнем планування та використання комунальних активів у частині пошуку додаткових джерел доходу підприємств, а також за рівнем планування та фактичного освоєння капітальних інвестицій.
Такий аналіз спрямований на вдосконалення діяльності комунальних підприємствах та ефективне використання активів територіальної громади Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»