Головна  →  Новини  →  19 квітня 2023

Відбулись засідання комісій з оцінки ефективності роботи комунальних підприємств столиці за 2021 та 2022 роки

Відбулись засідання комісій з оцінки ефективності роботи комунальних підприємств столиці за 2021 та 2022 роки

З 01 по 30 березня 2023 року відбулись засідання комісій з аналізу фінансово-господарської діяльності підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Києва за результатами їх роботи за 2021 та 2022 роки.
Членами комісій заслухано звіти фінансово-господарської діяльності щодо виконання показників фінансового плану, стратегічного плану розвитку КП та ключових показників ефективності діяльності 272 підприємств та 1 ДП.
Згідно з протоколами проведених засідань Комісій, діяльність комунальних підприємств, установ та організацій, підпорядкованих Київській міській раді, її виконавчому органу – Київській міській державній адміністрації та його структурним підрозділам, оцінено наступним чином: оцінку «задовільно» отримали 242 підприємства, «незадовільно» - 23.

Не оцінювалась діяльність трьох підприємств та стан справ 1 підприємства не розглядався у зв’язку з його ліквідацією. Комісія також ухвалила рішення про оцінювання діяльності двох підприємств за результатами за 1 півріччя 2023 року та утрималась від оцінки 1 підприємства.

За результатами проведених засідань надано відповідні рекомендації щодо покращення фінансових показників підприємств.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»