Головна  →  Новини  →  20 листопада 2023

Київ готовий стати локомотивом у процесі створення повноцінної інфраструктури для соціального підприємництва та імпакт-інвестицій – Наталія Мельник

Київ готовий стати локомотивом у процесі створення повноцінної інфраструктури для соціального підприємництва та імпакт-інвестицій – Наталія Мельник

Київ готовий стати локомотивом у процесі створення повноцінної інфраструктури для соціального підприємництва та імпакт-інвестицій. Про це під час тематичної сесії в рамках Інвестиційного форуму міста Києва-2023 сказала директор Департаменту економіки та інвестицій Наталія Мельник.

Вона також зазначила про те, що соціальне підприємництво має величезний потенціал для розвитку в Україні і Києві, зокрема, та здатне допомогти у вирішенні великої кількості соціальних та економічних викликів.

«Сьогодні ми, фактично, прокладаємо інклюзивний шлях для України та Великого Києва, який є критично важливим особливо в умовах післявоєнного відновлення та подальшої інтеграції до Європейського Союзу», - зауважила Наталія Мельник.

Інвестиційний форум міста Києва – 2023: «Брюссельська платформа: стале відродження Великого Києва» був присвячений відновленню та післявоєнному розвитку столиці Україні. Цьогорічний форум став логічним продовженням співпраці та діалогу між містами, що об’єднались у так звану Брюссельську платформу, започатковану на Інвестиційному форумі у 2022 році. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»