Головна  →  Новини  →  20 лютого 2019

У парку «Нивки» облаштують спортивні майданчики

Встановлення об’єктів спортивної інфраструктури передбачене за рахунок коштів інвестора. Умови інвестиційного конкурсу затверджені під час засідання постійно діючої конкурсної комісії з залучення інвесторів. Про це повідомили у Департаменті економіки та інвестицій.

Згідно передпроектних пропозицій, інвестор має облаштувати два спортивних майданчики у парку «Нивки» у Шевченківському районі столиці на орієнтовній площі 0,35 га. Крім майданчиків, на території має бути встановлено п’ять тимчасових споруд із полегшених конструкцій, де буде розміщено роздягальні, інвентарну кімнату та адміністративні приміщення. Попередні техніко-економічні показники також передбачають встановлення системи освітлення та вбиралень. Орієнтовна вартість облаштування об’єкта інвестування 5,5 млн грн.

Крім того, згідно затверджених умов інвестиційного конкурсу, інвестор зобов’язується здійснити благоустрій прилеглої території, а саме влаштувати доріжки з фігурних елементів мощення, встановити урни, лави, сходи та провести роботи з озеленення території.

Остаточні техніко-економічні показники, детальна інформація щодо об’єкта інвестування, у тому числі остаточна (загальна) вартість об’єкта інвестування, а також техніко-економічні показники з благоустрою визначатимуться на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проектної документації або іншої документації, передбаченої законодавством України.

Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора зі строком проведення конкурсу – 30 днів буде опубліковане на офіційному Інтернет-порталі Київської міської державної адміністрації – www.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»