Головна  →  Новини  →  1 липня 2020

Киян запрошують взяти участь в опитуванні щодо візії майбутнього та перспектив розвитку столиці

Киян запрошують взяти участь в опитуванні щодо візії майбутнього та перспектив розвитку столиці

Опитування проводиться в рамках підготовки Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року. Отримані за результатами анкетування пропозиції та зауваження будуть використані при визначенні стратегічного бачення найбільш пріоритетних напрямів розвитку Києва та прилеглих територій. Про це повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА.

В анкеті «Основні проблеми міста Києва і Київського регіону та можливі шляхи їх вирішення» киян просять дати відповідь на п’ять блоків запитань. Зокрема, щодо стратегічного бачення розвитку Києва до 2035 року, конкурентних переваг Київського регіону та перспективних сфер його економічної діяльності, утворення надміського формування – Київської агломерації, а також щодо взаємодії громад та органів управління утворень, що входять до Київської агломерації. Опитувальник розміщено за посиланням: https://bit.ly/2Y7MGz0.

До участі в опитуванні також запрошені мешканці Київщини, представники бізнесу, громадських організацій, спеціалісти органів влади м. Києва і Київської області, депутати різного рівня.

Розпорядженням КМДА № 1066 від 12.06.2019 Департамент економіки та інвестицій визначено відповідальним за розроблення проєкту Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року. Проєкт Стратегії розвитку Києва’2035 буде сформовано до кінця 2020 року.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»