Головна  →  Новини  →  19 березня 2021

Святошинський, Солом’янський та Оболонський райони Києва очолили рейтинг за результатами роботи у лютому 2021 року

Святошинський, Солом’янський та Оболонський райони Києва очолили рейтинг за результатами роботи у лютому 2021 року

За результатами щомісячної оцінки діяльності райдержадміністрацій найвищу кількість балів отримали Святошинський, Солом’янський та Оболонський райони столиці. Середні показники, з 4 до 7 місця відповідно, мають Дарницький, Шевченківський, Печерський та Деснянський райони. Замикають рейтинг районів Подільський, Голосіївський та Дніпровський. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Рейтингування здійснюється за конкретними показниками, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста, на підставі відомостей структурних підрозділів КМДА та КБУ «Контактний центр міста Києва».
Так, найбільшу кількість балів за якість надання адміністративних послуг у лютому 2021 року отримали Святошинський, Дарницький, Солом’янський ЦНАПи, найменшу – Дніпровський.

Найкраще у лютому 2021 року вирішували питання, порушені у звернень громадян з питань життєдіяльності району, у Святошинському, Дніпровському та Оболонському районах. Високий рівень виконання звернень громадян з питань житлового господарства та благоустрою міста у лютому поточного року забезпечили Святошинська, Оболонська та Солом’янська райдержадміністрації. Замикає рейтинг за рівнем виконання звернень громадян за цими двома показниками Дарницький район.

У січні-лютому 2021 року у Києві відбулись 222 ярмарки, на яких, за оперативними даними, реалізовано 4,3 тис. тон сільськогосподарської продукції. У всіх 10 районах столиці організація проведення сільськогосподарських ярмарок відмічена на високому рівні.

За показником, який відображає рівень забезпечення надійної та безпечної експлуатації ліфтового парку в житловому фонді, найкраща ситуація зафіксована у Шевченківському, Святошинському та Печерському районах. У Дніпровському, Голосіївському та Деснянському районах зафіксована найбільша середня щоденна кількість простоїв ліфтів понад 1 добу.

Найкраща ситуація з відновлення благоустрою в місцях аварійних розриттів спостерігалась у Солом’янському, Голосіївському, Деснянському та Оболонському районах Києва. Найнижчий рівень виконання робіт за цим показником – у Шевченківському, Дніпровському та Подільському районах.

За кількістю укладених декларацій про вибір лікаря первинної ланки лідируючі позиції займали Дарницький та Шевченківський райони. Найнижчі показники зафіксовано у Печерському районі. Найвищий рівень охоплення профілактичними щепленнями населення зафіксовано у Подільському, Святошинському та Солом’янському районах, найнижчий – у Дніпровському та Шевченківському.

У січні-лютому поточного року здійснювались організаційні заходи для забезпечення виконання робіт з будівництва (реконструкції) та капітального ремонту. З метою своєчасного виконання запланованих у 2021 році робіт всім райдержадміністраціям доручено прискорити розробку проєктної документації, складання кошторисів, отримання експертних звітів, проведення закупівель для визначення підрядних організацій, укладання договорів на виконання робіт тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»