Головна  →  Новини  →  2 червня 2021

Микола Поворозник: Близько сотні киян подали пропозицій стосовно Стратегії розвитку міста Києва-2035

Микола Поворозник: Близько сотні киян подали пропозицій стосовно Стратегії розвитку міста Києва-2035

Близько сотні киян вже взяли участь в опитуванні щодо ідей та пропозицій стосовно Стратегії розвитку міста Києва-2035. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Серед них (учасників. – ред.) представники громадських організацій, бізнесу, приватні підприємці та пересічні кияни. Доволі активними є також студенти! Для нас це позитивний сигнал того, що молоді небайдуже своє майбутнє, яке вони пов’язують з Києвом», – зауважив Микола Поворозник.

За його словами, найбільше пропозицій від киян отримали щодо розвитку житлово-комунального господарства міста.

«Зокрема, учасники пропонують активніше залучати новітні технології та досвід інших країн для того, щоб використовувати природні ресурси більш раціонально та знизити вартість послуг ЖКГ. Міська мобільність та благоустрій – ще одна доволі популярна тема відповідей серед киян. Тут пропозиції варіюються від зміни конкретних знаків та світлофорів на певних вулицях до масштабних пропозицій щодо розвитку мікромобільної інфраструктури міста. Важливою сферою для містян є доступність спортивної інфраструктури та урізноманітнення занять із фізичної культури у дошкільних закладах освіти. Популярна пропозиція – облаштування більшої кількості громадських вбиралень», – написав Микола Поворозник.

Він нагадав, що взяти участь в опитуванні можна до 10 червня, заповнивши форму. Потім подані ініціативи будуть розглянуті в експертних робочих групах у рамках запланованих круглих столів, про які ми повідомимо додатково.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»