Головна  →  Новини  →  14 червня 2021

Наталія Мельник: Київ продовжує роботу над підготовкою Плану дій «Зелене місто» (ПДЗМ)

Наталія Мельник: Київ продовжує роботу над підготовкою Плану дій «Зелене місто» (ПДЗМ)

Сьогодні нам важливо підтвердити релевантність обраних цілей та пріоритетів рекомендованих заходів інтересам нашої громади в рамках створення Плану дій «Зелене місто». Участь наших партнерів - ЄБРР, WS Atkins International Ltd та Bilfinger Tebodin Україна, а також команди секторальних експертів, громади та всіх зацікавлених організацій забезпечить спільний якісний результат.

Про це сказала Наталія Мельник, директор Департаменту економіки та інвестицій КМДА під час семінару-консультації по Плану дій «Зелене місто» (ПДЗМ) для Києва в рамках Програми Європейського Банку Реконструкції та Розвитку ЗЕЛЕНІ МІСТА.

«Окремо хочу подякувати пані Лін О’Гренді, керівниці Програми ЄБРР «Зелені міста» за високу оцінку проробленій Києвом роботі в розробці Плану дій. Це дає нам наснаги впевнено рухатись далі», - додала Наталія Мельник.

Вона також повідомила про те, що Київ продовжує роботу над підготовкою Плану дій «Зелене місто» (ПДЗМ). Наразі консультантами та робочою групою КМДА напрацьовано проект бачення, стратегічних цілей та середньострокових завдань. Крім того, підготовлено попередній перелік рекомендованих заходів, які можуть увійти до складу Плану дій.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»