Головна  →  Новини  →  2 грудня 2021

Міжнародну конференцію «Київ 2035. Стратегія розвитку» перенесено на початок наступного року

Міжнародну конференцію «Київ 2035. Стратегія розвитку» перенесено на початок наступного року

Міжнародна конференція «Київ 2035.Стратегія розвитку», проведення якої було заплановано на грудень 2021 року, через організаційно-технічні обставини відбудеться на початку наступного року. Про це повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА.

Конференція «Київ 2035.Стратегія розвитку» присвячена пріоритетам, цілям, напрямам та завданням розвитку столиці, які визначені у проєкті Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року. Для цього Департамент економіки та інвестицій КМДА, який координує розробку проєкту документу, провів ґрунтовний стратегічний аналіз розвитку міста та широку публічну кампанію із залученням громадськості для визначення основних необхідних якісних перетворень у столиці. Всі ідеї, подані киянами, були розглянуті у рамках Public Talks: Kyiv2035 та на засіданнях експертних груп.

Спільні напрацювання влади, бізнесу та громади відображені у проєкті Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року як центра агломерації з конкурентними умовами для життя і самореалізації для всіх її мешканців. 

Презентація проєкту Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року відбудеться у рамках конференції.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»