Головна  →  Новини  →  10 січня 2022

Розпочався прийом документів від кандидатів на посаду директора комунального підприємства «Київське інвестиційне агентство» 

Розпочався прийом документів від кандидатів на посаду директора комунального підприємства «Київське інвестиційне агентство» 

Прийом документів від кандидатів на посаду директора комунального підприємства «Київське інвестиційне агентство» триватиме з 10 січня до 8 лютого 2022 року.

Документи прийматимуть особисто з 09:00 до 13:00 із понеділка до п’ятниці, крім святкових днів, за адресою: вул. Хрещатик, 36, каб. 616, Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Особа, яка претендує на зайняття керівної посади має подати у визначений строк, зокрема, такі документи:

  • заяву в довільній формі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

  • ксерокопії паспорта;

  • автобіографію кандидата;

  • чотири фотографії 4х6 на паперових носіях та в електронному вигляді;

  • копію документів про освіту, науковий ступінь, вчене звання;

  • копію заповненої частини трудової книжки (за наявності);

  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

  • довідку про допуск до державної таємниці (за наявності такого допуску);

  • декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2021 рік.

Кандидат також може подати інші додаткові матеріали на власний розсуд.

Згідно з вимогами до кандидата на посаду керівника підприємства, особа, крім іншого, повинна мати вищу за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліст або магістр, досвід управління не менше п’яти років, високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності, обов’язково вільно володіти державною мовою. 

Серед спеціальних вимог, вказаних в оголошенні, зазначено також про необхідність наявності вищої освіти за напрямом економічного або юридичного спрямування, вільного володіння англійською мовою, навичок ведення переговорів та досвід в організації прямих господарських зв’язків із підприємствами, установами, організаціями.

Повний та детальний перелік документів для участі в конкурсному відборі, вимог до кандидата та посадових обов’язків директора КП «КІА» розміщено за посиланням: /files/2022/1/5/ogoloshennia05012022.pdf.

 

Комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство», підпорядковане Департаменту економіки та інвестицій КМДА, створено з метою залучення інвестицій в економіку Києва з різних джерел фінансування для сприяння соціально-економічному розвитку з урахуванням економічних інтересів міста та інвестора.«Київське інвестиційне агентство» забезпечує єдиний офіс взаємодії між владою міста та інвесторами, який надає консультаційну підтримку, здійснює контроль виконання зобов’язань та максимально прозорого інвестиційного процесу для всіх сторін.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»