Головна  →  Новини  →  20 травня 2022

Привітання Департаменту економіки та інвестицій.

Привітання Департаменту економіки та інвестицій.

Шановні колеги!

Сьогодні, 20 травня, Департаменту економіки та інвестицій виповнюється 92 роки!

В різні роки економічний підрозділ в структурі міської влади називався по-різному, але основною метою його роботи завжди залишалося стратегічне планування розвитку міста Києва.

На жаль, не вперше нашому підрозділу доводиться розробляти план відновлення міста після війни. Так це робили у далекому 1943 році спеціалісти Міської Планової комісії після масової евакуації з воєнного Києва. Так робимо сьогодні і ми, колектив Департаменту, в умовах російсько-української війни, яка ще триває. Проте впевнена, що все у нас вийде: вже незабаром Київ відновиться і стане ще комфортнішим та сучаснішим європейським містом.

В цей день я хочу подякувати кожному з Вас за віддану, сумлінну працю та професіоналізм. Ми – справжня команда, яка гідно долає виклики та іноді робить неможливе. В цьому є наша сила і цінність.

Я бажаю кожному з Вас, передовсім, миру. І в мирній, заможній Україні втілювати власні мрії, виховувати дітей, бавити онуків, реалізовувати власний потенціал та досягати професійних вершин. Щастя, добробуту та міцного здоров’я, мій дорогий колективе!

 

З повагою та вдячністю,

Наталія Мельник

директор Департаменту економіки та інвестицій КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»