Головна  →  Новини  →  17 січня 2023

У 2022 році на ремонт пошкоджених внаслідок бойових дій закладів охорони здоров’я столиці спрямовано 42 мільйони гривень

У 2022 році на ремонт пошкоджених внаслідок бойових дій закладів охорони здоров’я столиці спрямовано 42 мільйони гривень

У 2022 році на капітальні ремонти пошкоджених внаслідок бойових дій закладів охорони здоров’я столиці спрямовано 42 мільйони гривень. Фінансування відбувалось за рахунок коштів бюджету міста Києва, передбачених медичній галузі Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.
Так, у 2022 році відремонтовано близько двадцяти столичних закладів охорони здоров’я. Зокрема, капітальні ремонти приміщень та заміну вікон проведено в КНП «Київська міська клінічна лікарня № 5», КНП «Київська міська клінічна лікарня № 7». Двері та вікна замінено в КНП «Центр первинної медико-санітарної медичної допомоги № 1» та в лабораторно-клінічному, акушерсько-гінекологічному корпусах, харчоблоку та складських приміщеннях Київської міської клінічної лікарні № 18 на бульварі Шевченка, яка зазнала пошкоджень внаслідок масового ракетного обстрілу 10 жовтня минулого року. Замінено вікна, пошкоджені внаслідок вибухової хвилі, у Київському міському клінічному ендокринологічному центрі на вул. Пушкінській та у ФТО ТМО «Санаторного лікування» на вул. Юнкерова.
Відновлювальні роботи проводились також у КНП «Київська міська студентська поліклініка» на вул. Політехнічній та КНП «Київський клінічний госпіталь ветеранів війни» на вул. Федора Максименка, КНП «Київський міський центр нефрології та діалізу» на вул. Відпочинку.
Також проведено ремонти у закладах санаторного типу, які зазнали пошкоджень внаслідок воєнних дій. Зокрема, заміну вікон та дверей, ремонт даху, фасаду та стелі було проведено у спальному та адміністративно-господарському корпусах дитячого спеціалізованого санаторію «Лісний» у міста Ірпінь. Відновлювальні роботи проведено також у спальному корпусі, лабораторії та харчоблоці дитячого спеціалізованого санаторію «Орлятко» у смт. Ворзель.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»