Головна  →  Новини  →  16 серпня 2023

Брюссельська платформа завжди відкрита для нових учасників – Наталія Мельник

Брюссельська платформа завжди відкрита для нових учасників – Наталія Мельник

Спільна декларація про об’єднання зусиль для швидкої та сталої відбудови Київщини – Брюссельська платформа – завжди відкрита для нових учасників і дає можливість долучитись до вирішення важливих соціальних потреб Київської агломерації, для реалізації яких дуже важливаміжнародна підтримка. Про це сьогодні під час зустрічі з делегацією Лондонської торговельно-промислової палати та ТПП України сказала директор Департаменту економіки та інвестицій Наталія Мельник.

 

Зокрема, вона зазначила про те, що наразі Київ спрямовує значні кошти на фінансування будівельних та ремонтних робіт на об’єктах критичної інфраструктури. Разом з тим, є необхідність у забезпеченні потреб в сучасному обладнанні, впровадженні новітніх технологій у різних сферах міського господарства.

 

«Робота в рамках Брюссельської платформи сьогодні провадиться на кількох рівнях. Європейські муніципалітети працюють з місцевими бізнесами у пошуках можливостей та реалізації проєктів щодо реабілітації і соціального захисту, медицини, енергетичної та екологічної безпеки, цивільного захисту населення, освіті та комунальній сфері», - зауважила Наталія Мельник.

 

Платформа, яка була утворена минулого року в рамках Інвестиційного форуму міста Києва в Брюсселі, об’єднує муніципалітети 15 європейських міст, зокрема, Парижа, Рима, Гельсінкі, Познані, Подгориці, Берліна, Ліона, Риги, Сараєво, Бергамо та Вільнюса та ін.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»