Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2023

Фахівці Департаменту економіки та інвестицій беруть участь серії публічних заходів, присвячених підготовці Плану відновлення України

Фахівці Департаменту економіки та інвестицій беруть участь серії публічних заходів, присвячених підготовці Плану відновлення України

Фахівці Департаменту економіки та інвестицій беруть участь серії публічних заходів, присвячених підготовці Плану відновлення України. Зокрема, 16 жовтня спеціалісти ДЕІ взяли участь у круглому столі «Міцний фундамент для відновлення, реконструкції та модернізації України», організованого у співпраці з Європейською Комісією. В рамках заходу експерти з ЄС обмінювались досвідом з українським Урядом, асоціаціями та місцевою владою щодо підготовки Плану відновлення України.

20 жовтня відбулись публічні консультації «Регіональний вимір Плану України», які були присвячені обговоренню секторальних реформ та ініціатив в рамках Плану відновлення України та його основних напрямків.

У рамках заходу міністерства презентували ініціативи і заходи, запропоновані до реалізації Урядом України на 2024-2027 роки. Зокрема, було презентовано пріоритетні цілі і завдання Плану за напрямами:

  • Регіональна політика, децентралізація і архітектура відновлення

  • Людський капітал

  • Виклики та рішення для малого та середнього бізнесу, стимулювання розвитку агросектору та європейська інтеграція

  • Політики для посилення енергетичного сектору

Участь у консультаціях взяли представники міністерств,  урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції, офісу реформ КМУ, Всеукраїнські асоціації органів місцевого самоврядування та місцевих органів влади.

Захід організований Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Міністерством економіки України за підтримки програми «U-LEAD з Європою».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»